Latest Movie :

orgazm nedir?

orgazm nedir?

orgazm nedir?

Kategori: Cinsel ilişki
Orgazm nedir?
Kadın orqazmı
Orqazmın hazırlık süresi var. Bu süreçte kadının özel yerlerini okşamak ve öpmek gerekir. Bu süreç aslında, orqazmın birinci bölümüdür. Bu zaman vajina daha nemli olur. Vajinanın içi büyümeye ve klitorise kan birikmeye başlar.
2. bölümde ise kalp atışları artar ve nefesalma artıyor. Kaslar daha sık gelip açılır. Böylece vücutta oluşan ısı terleme ile zalmağa başlar. Bu öyle bir düzey ulaşıyor ki, kaslar qatılaşır ve bundan sonra ani bir boşalma oluyor. Boşalmadan sonra kaslar yine toplanıp açılır. Kadın orqazmı genellikle 23 saniye sürer.Orgazma hazırlık süresi ise en az 5 dakika sürer. Bazen bu daha uzun bir süre olabilir.
Erkek orqazmı
Aslında, kişinin yaşadığı orqazmla qadınınkindən farkı yoktur. 1. bölümde kan cini organda birikmeye ve organ düz olmaya başlar. 2. bölümde organ ancak ereksiyon olur ve bu sürede kaslar işlemeye başlar, çarpıntı artıyor, nefes sayısı artıyor. Bundan sonra 3. bölüm gelir ki, orqazm spermin dışarı çıkması ve kasların ani boşalması ile biter.
Erkek orgazm ise daha kısa olur ve bu en fazla 5 saniye sürer. Erkeğin ilk orqazmı veya sonraki orqazm sırasına göre, orgazm olma süresi daha uzun olur.
Orqazm nedir?
orqazm Hissi
Bu his o kadar farklıdır ki, bunu sözlerle ifade etmek olmuyor. Neuroloqlar diyor ki, bu zaman bedende bütün elektrik yığılması aniden azalır ve bu da vücuda özel bir zevk veriyor. Bu da beynin limbik yerinde olur. Bu yer hem de insanın uyanık olmasına neden olur.
Bazı evli ve erkek kadınlar aynı anda orgazm olmadığını söyler. Bunun olabilmesi ise çok zordur. Bunu ancak uzun bir süre bir yerde yaşayan ve sabit cinsel yaşamı olan aileler başarabilir. Çünkü bu süreçte onlar eşleri hakkında daha çok şey öğrenir ve bunu bazen başarıyorlar. Ancak bu her zaman olmuyor. O yüzden, eşinizle aynı anda orgazm olmursunuzsa, bunu dert etmeyin.
Orqazm olmursunuzsa, bunun 3-tür tedavi türü var.
1. Çok yorğunsunuzsa, çok stresli bir durumda olursanız, bunlardan uzaklaşın dinlenmeye çalışın.Gürültü olan yerlerde daha az kalın. Spor yapmayı olun, sigara içmeyin. Alkollü içecekler orqazmın birinci düşmanıdır.
2. Cinsel ilişki sırasında heyecanlı olabilirsiniz. Mastürbasyon ile orgazm olursanız, demek, cinsel ilişkide de orgazm olabilirsiniz. Bu nedenle birkaç kez mastürbasyon ile orgazm olmaya çalışın. Ayrıca, cinsel ilişkiden önce çok rahat olun ve kötü şeyler hakkında fikirlesmeyin
3. Yukarıdaki yolların hiçbirinde orgazm olmursunuzsa, siz intimsopotoluqa gidip tedavi olunmalısınız.
en iyi moda haberlerini içeren Orqazm sırasında kadının hissettikleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. kadın ve moda dekorasyon mobilya ve ev gereçleri tanıtım fiyatları tanıtım sitesi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger